Vrijdag 29 september werd Villa Rietvink feestelijk geopend tijdens een Open Dag voor omwonenden en belangstellenden.

Met feestelijke petitfours, hapjes en drankjes werd Villa Rietvink afgelopen vrijdag geopend. Ruim 200 genodigden en belangstellenden bezochten de open dag van de nieuwe congres- en vergaderlocatie in Laren.

Zij werden buiten ontvangen onder een grote stretchtent waar DJ Sem play it Again muziek uit de jaren '50 en '60 ten gehore bracht op 78-toerenplaten. Vervolgens werden zij in groepen rondgeleid door de nieuwe villa, die bestaat uit een grote plenaire ruimte voor 150 personen en een tiental zalen en salons, waarbij alle ruimtes werden bekeken en de historie van het pand werd verteld. Deze eindigde in de Grote Salon waar een wijnproeverij plaatsvond met gezellige live-muziek, verzorgd door pianist Rens de Ronde afgewisseld met de prachtige stem van Merel Koman.

          ,,We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad”, blikt eigenaar Timo Kruft terug op de opening.

,,De Rietvink is een prachtige villa geworden met veel sfeer. Een mooie plek voor vergaderingen, seminars of een congres.”

De villa is optimaal bereikbaar door de centrale ligging in Nederland, direct aan de A1. Samen met high-end faciliteiten en gratis parkeerplaatsen op eigen terrein is dit dé nieuwe plek voor exclusieve bijeenkomsten.

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.