Villa Rietvink straalt luxe uit. De statige en stijlvolle villa is omgebouwd tot een perfecte evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Organiseer hier je volgende congres, seminar, vergadering of conferentie!

Van woonhuis naar vergaderlocatie

Vroeger een woonhuis, daarna een notariskantoor. Villa Rietvink heeft een rijke geschiedenis! De villa is gebouwd in 1926-1927 en is ontworpen door architect H. F. Smit in de Gooise landhuisstijl met Amsterdamse Schoolstijl-invloeden. Het gebouw stond al een tijdje leeg en dreigde te vervallen. Totdat het een nieuwe bestemming kreeg; een evenementenlocatie met een perfecte bereikbaarheid!

Prachtlocatie voor een bedrijfsevenement

De statige en stijlvolle villa straalt luxe uit. Het gebouw heeft een mooie vorm en met de bijzondere details en fraaie materialen is het een prachtige locatie voor een bedrijfsevenement. Luxe faciliteiten en hoogwaardige horeca zorgen ervoor dat  zakelijke bijeenkomsten naar een nog hoger niveau worden getild.

De luxe zalen

De locatie heeft 2 grote zalen die plek bieden aan 150 personen. Deze ruimtes lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of speeches. Exclusief netwerken of borrelen in stijl kan in de naastgelegen ontvangst en buffetkamer. De 10 luxueuze kamers en salons bechikken over alle faciliteiten voor een vergadering, brainstormsessie, workshop of training! 


De vele ruimtes
, de uitstekende bereikbaarheid (naast afslag A1) en het gratis parkeren maken de locatie zeer geschikt voor zakelijke events. Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige locatie, neem gerust contact op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.