Een monumentaal pand als Villa Rietvink restylen vraagt om een zorgvuldige aanpak, met respect voor de authentieke details van het pand.

In het woonhuis uit 1926 was al gebruik gemaakt van prachtig materiaalgebruik en bijzondere detaillering. Zo beschikken diverse salons over prachtige originele paneeldeuren. In de voormalige woonkamer ligt een oorspronkelijk, genagelde parketvloer en is er een houten schouw aanwezig met schitterende neorenaissance-kenmerken. Het schitterende balkenplafond van de erker is voorzien van een bijzonder patroon dat ooit ter plaatse is samengesteld. Ook is er een fraaie trap met bewerkte en gedraaide houten leuningen en spijlen.

De villa is voorzien van een nieuw gedekt rieten schilddak en de ruimtes stralen weer als ooit met frisse kleuren zoals koningsblauw en bookroom red. Er is gebruik gemaakt van chique stoffen zoals gemoltoneerde gordijnen met passementen en gordijnen met leren afwerking.

In de Notariskamer werd tijdens de verbouwing een nisje ontdekt links en rechts van schouw waarin mooie Delfstblauwe accessoires worden tentoongesteld. Daarnaast is de riante tuin is opnieuw aangelegd en voorzien van prachtig bloeiende borders.


Villa Rietvink is hiermee beschikbaar voor uiteenlopende bijeenkomsten als congressen, seminars, vergaderingen, symposia en conferenties. De locatie heeft 2 zalen die plek bieden aan 150 gasten. Deze ruimtes leent zich voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of speeches. Exclusief netwerken of borrelen in stijl kan in de naastgelegen ontvangst en salon. Daarnaast zijn er 10 luxueuze salons en kamers met alle faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, brainstorms, workshops, trainingen of break-outsessies.

De uitstekende bereikbaarheid (naast afslag A1) en het gratis parkeren maken de locatie zeer geschikt voor zakelijke events. Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige locatie, neem gerust contact op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.